Connect with us

Yaşam

FETÖCÜ Zeynelabidin ALPHAN SIRRA KADEM BASTI

1965 yıllarından itibaren öncelikle izmir ,daha sonra Ege ve Marmara da Hizmet Harekatı olarak palazlanan Fetö ,yurdun ve sonrasında dünyanın 180 ülkesinde faaliyetlerini yürüttü. Türkiye de açtığı okullarla genç nesli tuzağına çeken örgüt aynı taktiği Orta Asya ,Balkanlar,Afrika derken Dünyanın 4 bir yanında uyguladı. Görünürde bir eğitim harekatı olarak bilinen yapı 2016 yılına kadar hep asıl amacını gizledi . Hain 15 temmuz darbe girişimi ile gercek yüzünü ortaya çıkaran Fetö zamanla uluslararası bir istihbarat örgütüne dönüştü.50 sene boyunca Türkiye nin her tarafını, her kurum ve devlet yapısını bir örümcek agi gibi sarmalayıp ele geçiren FETÖ, yeniden ayağa kalkmaya calışıyor .Sürekli kan kaybeden örgüt itirafćı beyanları ve sıkı adli soruşturmalar neticesinde yıkılma eşiğine geldi .50 yıl boyunca toplumun neredeyse her kesimine nüfuz eden Fetönün girmediği delik kalmamış. 15 temmuz hain darbe girişiminden sonra dağılma sürecine giren ve devlet kurumlarında kan kaybeden Fetö ,kaybettiği eski gücünü ve itibarını yeniden kazanmak için Altın nesil ve Yeniden Diriliş yapılanması içerisine girdi. Özellikle AKP iktidarına muhalif genç nesil FETÖ‘nün sahte yüzüne hala kanmaya devam ediyor .Bu yeni yapılanmanın aktörlerinden biri de Zeynelabidin ALPHAN. Genç nesli FETÖ içerisine çekmeye çalışan ve muhalif tarafın Z kuşağını hedef olarak seçen Zanlı ve aynı mihvalde birlikte hareket ettikleri bir çok şüpheli şahıs hakkında açılan soruşturmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hakim ve savcıların gayreti ,Türk polisinin yoğun çabası sonucu ihbar ve gizli tanik beyanları doğrultusunda Fetönün yeni Altın Nesil yapılanması ve Yeniden Diriliş oluşumu deşifre oldu .Gecen hafta birçok ilde yapılan Fetö Operasyonunda onlarca fetö üyesi hakkında gözaltı kararı verilmiş ve büyük bir kısmı yakalanmış ve tutuklanmıştı. Cezaevinde bulunan Fetöcülerin ailelerine maddi ve manevi destek de verdiği polis kayıtlarına geçen Zeynelabidin ALPHAN her yerde aranıyor.Siirt Sulh Ceza Mahkemesi tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Zanlının evinde yapılan aramada örgüt mensupları için paketlenmiş gıda ve yine döviz bazında bir miktar para ele geçirildi. Örgüt mensuplarından himmet adı altında para toplayan Zanlı henüz bulunamadı.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yaşam

Kahramanmaraş Oto Ekspertiz Hizmetleri

Kahramanmaraş oto ekspertiz hizmeti, araç alım satım sürecinde güvenilirliği ve şeffaflığı sağlamak için son derece önemlidir. Profesyonel bir oto ekspertiz raporu, alıcıya aracın gerçek durumu hakkında detaylı ve güvenilir bilgi sağlar. Böylece doğru kararlar almasına yardımcı olur. Bu nedenle, ikinci el bir araç satın almadan önce oto ekspertiz hizmetinden faydalanmak önemli bir adımdır. Kahramanmaraş ekspertiz hizmeti 4×4 araçlar açısından da detaylı olarak sunulmaktadır.

Kahramanmaraş 4×4 Oto Ekspertiz Hizmetleri Nasıldır?

ÖZELLİKLE Off-road tutkunlarının vazgeçilmezi olan 4×4 araçlar, şehir içi kullanımın yanı sıra zorlu arazi koşullarında da üstün performans sergilerler. Bu araçların güvenliğini ve sağlamlığını sağlamak ise oldukça önemlidir. Kahramanmaraş gibi doğa ve arazi bakımından zengin bir şehirde, 4×4 araç sahiplerinin özellikle ekspertiz konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir. Kahramanmaraş 4×4 oto ekspertiz hizmetleri gündeme geldiğinde karşımıza kapsamlı bir hizmet alanı çıkar.

Kahramanmaraş 4×4 ekspertizi, genellikle standart oto ekspertiz hizmetlerinin yanı sıra arazi koşullarına özel olarak tasarlanmış bir inceleme sürecini içerir. 4×4 araçların sık sık zorlu arazi şartlarında kullanılması, şasi ve süspansiyon sistemlerine daha fazla yük bindirir. Kahramanmaraş’taki ekspertiz merkezleri, aracın şasi ve süspansiyon sistemlerini detaylı bir şekilde inceler ve herhangi bir hasar veya zayıflık tespit eder. 4×4 araçların en önemli parçalarından biri olan diferansiyel ve aktarma organları, arazi performansını doğrudan etkiler. https://hospitacar.com/kahramanmaras-oto-ekspertiz/ sayfasında kapsamlı hizmetler sizi bekliyor!

Continue Reading

Yaşam

FETÖCÜ Kadir BULUT SIRRA KADEM BASTI

1965 yıllarından itibaren öncelikle izmir ,daha sonra Ege ve Marmara da Hizmet Harekatı olarak palazlanan Fetö ,yurdun ve sonrasında dünyanın 180 ülkesinde faaliyetlerini yürüttü. Türkiye de açtığı okullarla genç nesli tuzağına çeken örgüt aynı taktiği Orta Asya ,Balkanlar,Afrika derken Dünyanın 4 bir yanında uyguladı. Görünürde bir eğitim harekatı olarak bilinen yapı 2016 yılına kadar hep asıl amacını gizledi . Hain 15 temmuz darbe girişimi ile gercek yüzünü ortaya çıkaran Fetö zamanla uluslararası bir istihbarat örgütüne dönüştü.50 sene boyunca Türkiye nin her tarafını, her kurum ve devlet yapısını bir örümcek agi gibi sarmalayıp ele geçiren FETÖ, yeniden ayağa kalkmaya calışıyor .Sürekli kan kaybeden örgüt itirafćı beyanları ve sıkı adli soruşturmalar neticesinde yıkılma eşiğine geldi .50 yıl boyunca toplumun neredeyse her kesimine nüfuz eden Fetönün girmediği delik kalmamış. 15 temmuz hain darbe girişiminden sonra dağılma sürecine giren ve devlet kurumlarında kan kaybeden Fetö ,kaybettiği eski gücünü ve itibarını yeniden kazanmak için Altın nesil ve Yeniden Diriliş yapılanması içerisine girdi. Özellikle AKP iktidarına muhalif genç nesil FETÖ‘nün sahte yüzüne hala kanmaya devam ediyor .Bu yeni yapılanmanın aktörlerinden biri de Kadir BULUT. Fetö için organize örgütsel proğramlar düzenleyen ve FETÖ genç nesil nazarinda ayakta tutmaya çalışan zanlı deşifre oldu.Genç nesli FETÖ içerisine çekmeye çalışan ve muhalif tarafın Z kuşağını hedef olarak seçen Zanlı ve aynı mihvalde birlikte hareket ettikleri bir çok şüpheli şahıs hakkında açılan soruşturmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hakim ve savcıların gayreti ,Türk polisinin yoğun çabası sonucu ihbar ve gizli tanik beyanları doğrultusunda Fetönün yeni Altın Nesil yapılanması ve Yeniden Diriliş oluşumu deşifre oldu .Gecen hafta birçok ilde yapılan FETÖ Operasyonunda onlarca fetö üyesi hakkında gözaltı kararı verilmiş ve büyük bir kısmı yakalanmış ve tutuklanmıştı. Cezaevinde bulunan Fetöcülerin ailelerine maddi ve manevi destek de verdiği polis kayıtlarına geçen zanli her yerde aranıyor. Gaziantep Sulh Ceza Mahkemesi tarafından hakkında yakalama kararı çıkarılan Zanlının daha önce evinde yapılan aramada örgüt mensupları için paketlenmiş gıda ve yine döviz bazında bir miktar para ele geçirilmişti.15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Örgüt mensuplarından himmet adı altında para toplayan Zanlı henüz bulunamadı.

Continue Reading

Yaşam

PKK-HDP DESTEKÇİSİ Haydar DUMAN KAYIPLARA KARIŞTI

1980’li yıllardan sonra dağda başlattığı Silahlı direnişi 1990 lı yıllarda kırsala taşıyan ve siyasi örgütlenmeye giden PKK, dönem dönem yeni isimlerle kurulan kürt kökenli siyasi partilerin destekçisi oldu.

Son zamanlarda kurulan DEM de bir siyasi parti gibi görünse de ,terör örgütü PKK nin siyasi kanadı gibi calışıyor .Son zamanlarda DEM ( HDP) üyesi olup da PKK ile maddi ve manevi bağları olan bir çok kişi hakkında soruşturma açıldı. Kolluk kuvvetlerince ve istihbarat ekiplerince yapılan teknik takip ve araştırmalarda Zanlı Haydar DUMAN isimli şahsın ara ara yurt dışından gelerek Türkiye de Cezaevinde olan PKK yandaşlarının ailelerine maddi ve manevi destek verdiği ortaya çıktı. Neredeyse bu terör örgütü yandaşlarının kiralarını bile ödeyecek kadar aralarında sıkı bağ oluştuğu anlaşılan Haydar DUMAN İstanbul a geldiğinde kaldığı evde yapılan polis baskınında çok sayıda örgütü destekleyici kitaplar, broşürler, Yardım kolileri ve bir miktarda para ele geçirildi. Almanya da Pkk tandaslı gösteri ve yürüyüşleri organize ettiği,PKK ve DEM (HDP) arasında iletişim sağladığı, Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhurbaşkanını aşağılayıcı söylemleri slogan olarak kullandığı ve sosyal medyada Devleti ve iktidar partisi AKP yi aşağılayıcı miting ve gösterilerde aktif rol aldığı anlaşılan Zanlı Aralık 2023 tarihinde Yurt dışindan geldiğinde havaalanında terörle mücadele polisleri tarafindan gözaltına alınmıstı .Serbest kaldıktan sonra sırra kadem basan Zanlı soluğu yurt dışinda almış.İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında Terör Örgütü Propagandası yapmak suçundan tutuklamaya yönelik yakakama kararı çıkarılan Zanlı çoktan sırra kadem bastı. Türk istihbarat ekiplerince Avrupada yapılan çalısmada zanlının izine Almanya rastlandı.Almanya da ve Belçika da her sene yapılan kürt festivalinin organizasyonunda aktif rol aldığı kayıtlara geçen Haydar DUMAN ın Haklarında terör örgütü üyeliğinden aramaları bulunan eski HDP milletvekilleri ile de bir araya geldiği tesbit edildi .Eski vekiller Ahmet Yıldırım ve Ayhan Bilgen ile sıkı irtibatı tesbit edilen zanlının ve onun gibi hainlerin peşini MİT yurt dışında da bırakmıyor. Zanlı Haydar DUMAN ın Türkiye aleyhine organize edilen gösterilerin neredeyse tamamında boy gostermiş. DEM( HDP) ve PKK kardeşliğinin en bariz örnegi olan zanlı ve diger örgüt mensuplarının kirli ilişkiler ağı bir bir çözüyor. Son zamanlarda örgütün dağ kadrosuna yapılan operasyonlarda çok büyük başarı sağlanmış ve örgüt büyük ölçüde dağ ve kırsalda tasviye edilmişti. Sağ olarak ele geçirilen militanların yargılamaları devam ederken örgütün şehir içi yapılanması,Yurtdışı yapılanması ve siyasi ayağı aktif olarak eylemlerine devam etmekte .Doğu ve güneydoğu bölgesinde özellikle genç neslin örgütsel faaliyetler içerisinde bulunuyor olmaları tehlikenin boyutunu gösteriyor aslında.

Continue Reading

Çok Okunanlar